Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

BVC – Läkarbesök

på 1 mars, 2012

Vi har upptäckt att Oliwer ibland har olika stora pupiller. Under framför allt kvällstid är den ena markant större än den andra, dagtid syns i princip ingen skillnad. På denna bild ser ni kanske vad vi menar:

BVC-sköterskan kunde inte säga vad det berodde på och ville rådfråga läkare (efter att först ha rådfrågat google), vilket ledde till att läkaren ville träffa Oliwer. Där har vi varit idag. Läkaren är inte direkt orolig och tror inte det betyder något eftersom Oliwer är så pigg som han är, men vill ändå ta det säkra före det osäkra och kommer att skicka remiss till ögonkliniken.

Läkaren kan vara snabb och köra lite efter löpande-bandet-principen, men han kan sin sak och tar saker och ting på allvar. Mer än vad man kanske kan säga om BVC-sköterskan, hon ger oss ingen känsla av trygghet och professionalitet. Men från första början har vi fått veta att hon bara är där tillfälligt, att det uppstod en situation som akut behövde lösas (ordinarie sköterska blev klar för att adoptera och behövde gå på mammaledighet med kort varsel). Men från idag typ är den sköterska som ska ha det här vikariatet äntligen på plats och efter att bara ha sett henne som hastigast idag så verkar det lovande.

Nu avvaktar vi bara kallelse från ögonkliniken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: