Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Återträff

på 23 mars, 2012

I höstas var det tänkt att vi som föräldrar skulle gå en föräldrautbildning. Det skulle ske vid två tillfällen, 2 november samt 16 november. Första tillfället var vi på men av skäl som kanske alla känner till vid det här laget så blev det ingen andra utbildningsdag för oss. Vid första tillfället fick man skriva upp sig på en lista om man önskade vara med på en återträff efter att sista bebisens beräknade födelsedatum hade passerat. Vi skrev upp oss och och idag var det dags för denna återträff.

Sex par hade skrivit upp sig på intresseanmälan och tre valde att komma. Så nu har Oliwer träffat ett par kompisar. Han har fått träffa en söt rödhårig flicka, född 11 januari, drygt 3 kilo vid födsel. Kanske en framtida flickvän? 🙂 Flickans mamma Michelle var också med. Oliwer träffade även en stor kille vid namn Milton, född i början på november, en månad för tidigt, 2900 gram vid födsel. Kanske en framtida bästa polare? 🙂 Miltons föräldrar var också med. Oliwer och Milton träffas kanske snart igen om vi väljer att börja på babysång på torsdagar. 

Mycket snack och skratt blev det tills Oliwer avbröt oss med skrik av hunger. Efter återträffen blev det därför lunch på pappas jobb innan Oliwer och mamma Linda begav sig ut på en lång promenad i solen i ”the big city” Klippan. Lite inköp av fredagsmys blev det också innan hemfärd och mys i soffan.

Trevlig helg alla läsare önskar Oliwer med föräldrar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: