Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

BVC

på 19 april, 2012

Idag, då Oliwer är fem månader gammal, var det dags för ett nytt besök på BVC. Där skulle det pratas mat, det skulle vägas och mätas och det skulle vaccineras.

Oliwer fortsätter som planerat med att äta ersättning men så smått ska vi också föra in smakportioner. Det blir mild havregrynsgröt morgon och kväll till att börja med. Det ska bli spännande att se hur detta går, fortsättning följer med andra ord.

Oliwer växer så det knakar och har på en månad ökat i vikt med 700 gram och växt 4 cm. Han väger nu 5380 gram och är 62 cm lång. BVC-sköterskan verkade bli överraskad över att Oliwer ökat så pass mycket vad gäller längden. Kanske inte så konstigt att vi så smått har fått börja använda kläder i storlek 62. På denna bild visar Oliwer upp en body som han fått av morbror Rolle med familj:

När Oliwer var tre månader gammal fick han sin första vaccination. Nu vid fem månaders ålder var det dags för vaccination nummer två. Första gången fick han lite feber som försvann redan dagen efter, och nu andra gången blev det samma reaktion. Febern höll dock i sig lite längre denna gång. Så lite extra kinkig och lite extra sömnbehov blev följderna. Huvudsaken var att febern försvann till hans dop.

Annonser

One response to “BVC

  1. Lina skriver:

    5 månader?! Föddes han inte typ, igår?
    Har det verkligen gått så snabbt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: