Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Dagens brevskörd

på 25 maj, 2012

Idag var Oliwer populär. Posten levererade hela tre brev till honom, ja kanske snarare till hans målsmän.

Brev 1: Remissbekräftelse till Barn- och ungdomsmedicinska kliniken, det är de som ska kolla upp hur läget är med Oliwers rygg. Vid 6-månaderskontrollen, vilken inkluderade träff med läkare, konstaterades att Oliwers ryggrad inte är 100 % rak. Läkaren skulle skicka iväg remiss, vilket han uppenbarligen gjorde omgående.

Brev 2: Reserverad tid på Barn- och ungdomsmedicinska kliniken. Den 20 juni ska vi dit och träffa läkare och sjukgymnast och se vad de säger om ryggen.

Brev 3: Kanske det mest skrattretande, åtminstone enligt mamma Linda. Brevet kom från Folktandvården och inleddes med följande rad: ”Ditt barn har hunnit bli cirka ett år och det är dags för ett första tandvårdsbesök.” Tiden som är reserverad är i början på juli. Cirka ett år är väl att ta i, Oliwer är vid den reserverade tiden cirka 7,5 månader, det är ju flera månader innan han fyller ett år. Inga tänder har ju ännu dykt fram heller, kanske de har till den reserverade tiden men ännu inga som sagt, vilket jag har förstått kanske inte är så avgörande för tandläkarbesök då ett första besök mest handlar om information. Men ändå lite skrattretande.

Fortsättning följer…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: