Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Sommardagar

på 25 maj, 2012

Denna vecka har präglats av soliga sommardagar, dagar som Oliwer och mamma Linda har kunnat ta som de kom. Inget hade vi inplanerat denna vecka och har därmed kunnat fokusera på att ta det lugnt och få frisk luft. Det har blivit långa promenader åtminstone tre av dagarna, med eller utan publik:

Dessa promenader resulterade i lite skönhetssömn för gossen och röda armar för mamman. Sömn är något som Oliwer har fått ett ökat behov av denna vecka, om det beror på värmen eller om möjligtvis en tand är på gång är fortfarande oklart. Det som dock är klart är att Oliwer har varit något mer kinkig och trött mitt på dagen jämfört med tidigare.

Veckan har även bestått av att utföra ett par ärenden, bl.a. besöka en klädaffär för att införskaffa lite plagg till Oliwer som bättre passar när värmen nu gjort sitt intåg. Det blev tre kortärmade bodys, en kortärmad t-shirt och två par shorts (t-shirten och ett par shorts var ett set). Så här fin och tuff kan man bli i kortärmat och shorts:

Men undrar om inte veckans höjdpunkt blev lite mys med farmor och farfar som gjorde en spontan visit igår. Oliwer var lite avvaktande i början men det dröjde inte länge innan han myste i farmors famn och undersökte varje millimeter av hennes fingrar.

Ja så här kan också en vecka se ut. Imorgon bär det iväg på äventyr till Hyltebruk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: