Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Föräldragrupp

på 13 juni, 2012

Igår var det åter dags att träffa föräldragruppen. Det var en ack så liten skara barn med föräldrar som dök upp, då tiden tydligen kolliderade med annat. Förutom Oliwer med mamma, så var Olof och Lykke där med sina mammor.

Först på agendan stod gymnastik. Mammorna skulle av en sjukgymnast få lära sig olika rörelser för att förebygga värk i t.ex. nacke och axlar. Oliwer passade då också på att träna. Han rullade lite hit och lite dit och höll nästan på att krocka med Lykke. Roligt verkade han ha i alla fall, han både skrattade och blåste bubblor samtidigt som han förflyttade sig.

Nästa sak på agendan var att prata lite kring mat och sömn, men det tyckte Oliwer blev långtråkigt till slut och blev då mer och mer kinkig. Han var även kinkig i vagnen ända tills vi kom utanför byggnaden. Han slocknade då direkt. Han fick lugnt sova en stund, samtidigt satt mamma i skuggan och njöt av att vara ute i friska luften. På andra sidan vägen, i samma byggnad som BVC där vi träffade föräldragruppen, satt pappa Albin och jobbade och slet medan vi hade det så här mysigt:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: