Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Åby marknad & matvrak

på 19 juni, 2012

Idag har Oliwer tillbringat ett par timmar ute i friska luften, då mamma Linda återigen ville gå på marknad. Det var Åby marknad i Klippan som stod på agendan. Morbror Manne tog med sig sambo Ulrika och hunden Tasha och gjorde oss sällskap. Pappa Albin låg dock nerbäddad hemma i sängen och kurerade sig från en rejäl manlig förkylning. Friska luften gjorde susen och Oliwer fick en härlig sovstund medan mamma kollade in vad som såldes på marknaden. Och sova, det kan man göra precis hur som helst i vagnen:

Några större fynd gjordes inte av oss, får se om det blir bättre lycka nästa gång. Däremot gjorde Manne och Ulrika en del fynd, bl.a. riktigt tjusiga handmålade vinglas.

Sovstunden och friska luften gjorde Oliwer pigg och hungrig. Strax efter hemkomst var det dags för kvällsmat och det var då dags att testa lite rotfrukter såsom morot och potatis. Lite päronpuré var också framplockad som efterrätt. Mamma Linda trodde att det skulle sluta med enbart ett smakprov men matvraket Oliwer stannade inte vid det. Resultatet av måltiden ser ut så här:

Nu vankas snart sängen så att man orkar med ett sjukhusbesök imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: