Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Midsommar

på 23 juni, 2012

Då har Oliwer upplevt sin första midsommar, vilken firades med nära och kära. Det blev utan blommor i håret men med helt ny outfit, Oliwer kunde nu inviga och använda en outfit som han fick i doppresent av gammelfaster Barbro.

Oliwer fick uppleva glada människor som åt gott (dock ingen sill) och fick även själv en ny smakupplevelse. Till jordgubbarna serverades vaniljglass och det delade Oliwer en sked av med pappa Albin. Vi trodde aldrig att han skulle gilla det, vi trodde att han skulle tycka att det var för kallt. Inget annat han har ätit har ju varit så kallt. Men tji fick vi, han slök denna glass med god aptit. Så även här är Oliwer lik sin far.

Oliwer har en tendens att vara kinkig om kvällarna, men denna kväll skötte han sig bra trots att vi inte var hemma i den miljö som är mest bekant för honom. Han hade en period på eftermiddagen då han var övertrött, men efter en powernap fick han lite ny energi. Han sprallade rundor på soffan och busade med både den ena och den andra. En del skratt lyckades han framkalla också.

Så här dagen efter har vi småpysslat här hemma, bl.a. har vi äntligen fått upp lite tavlor på väggen i Oliwers rum. En av dessa tavlor består av en inramad body, Oliwers allra första body i storlek 40 (outfiten på bilden ovan är i storlek 68). Vi föräldrar har svårt att förstå att han faktiskt har varit så liten. Det uppmuntrar till att skapa jämförelsefoton av Oliwer, då de tydligt visar på hans fysiska utveckling. Här kommer dagens sådant:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: