Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Roadtrip

på 26 juni, 2012

Veckan såg ut att bli helt utan större planer för Oliwer och mamma Linda, men det ändrades lite då det idag blev en roadtrip till metropolen Hässleholm. Mammas barndomskamrat Linnea bor där med make och två vovvar och de skulle föräras med ett besök av oss. Vi blev bjudna på mycket god fika, mockarutor/kärleksmums/mösatörvor (ja kärt barn har många namn) samt glass (jordgubb/päron) och bär. Som bekant så är Oliwer en glassfantast så givetvis slank det ner lite glass i pojken. Det blev gärna lite protester om för många skedar glass gick till mamma utan att någon gick till Oliwer.

De två vovvarna var mycket nyfikna på Oliwer, speciellt en av dem som går under namnet Limousine. Han ville gärna ”tvätta” Oliwer, både händer och ansikte, något som Oliwer inte verkade ha så mycket emot. Oliwer ville gärna känna på pälsen och drog lite lätt i vovvens öron. Så nu kan vi kanske konstatera att någon hundrädsla verkar inte förekomma i någon större utsträckning hos Oliwer. Så här söta är vovvarna:

Limousine och Sally

Efter ca två timmar blev Oliwer trött och kinkig och vi valde då att bege oss hemåt igen. Det förelåg viss risk att någon skulle somna vid nästa matning och då kändes det bättre att vara hemma så att man inte behövde böka i onödan med honom. På vägen hem återupplevde mamma Linda ett minne från år 2006, när hon sakta men säkert gled igenom en hastighetskontroll i Perstorp. (Mamma Linda är på rethumör men det är nog inte alla som förstår, det är ju lite av ett internt skämt eller nåt.)

Givetvis somnade Oliwer inte vid matning och var pigg och vaken när Allsång på Skansen drog igång på tv. Som den musikälskare han är, så skulle han givetvis ha första parkett:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: