Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Dagen idag

på 28 juni, 2012

Morgon: Oliwer vaknade vid 6-tiden av pappa Albins alarm efter att ha sovit gott hela natten. Mellan kl. 6.00-6.30 hämtade mamma Linda över honom till sin säng och sen var det bebismys för hela slanten en stund. Frukost, en full sats välling, intogs strax efter kl. 7.30 och det verkade göra Oliwer sömnig igen men icke sa nicke. Oliwer skulle då inte sova.

Förmiddag: Då Oliwer absolut inte skulle sova mer (han gör dock det ibland) så blev det bus med mamma och lek med kamera. Det resulterade i följande bilder:

Framåt 11-tiden var mamma Linda övertygad om att Oliwer skulle vara sugen på lunch och vi gjorde oss då klara för att bege oss ner till nedervåningen. En liten stund fick Oliwer ligga i sin säng medan mamma plockade ihop det som skulle med ner. Mamma satte sig sedan på en stol bredvid sängen och iakttog Oliwer som då lekte med en napp. Samtidigt skickade hon ett sms till pappa Albin. I samband med detta snurrar Oliwer runt på magen och sen var sömnen ett faktum. Ett mycket märkligt inslag och mamma Linda blev alldeles paff. Sonen somnade av sig själv utan en flaska mat i munnen.

Eftermiddag: Mamma Linda kände att idag måste vi ut på äventyr och planerade att åka till Väla köpcentrum. Som alla småbarnsföräldrar säkert vet, så är ju barnet chefen. Oliwer slocknade som sagt och sov säkert i 1, 5 timme. Lunch, blöjbyte och inpackning i bil tog 45 minuter så först vid 14-tiden var vi på plats och redo att inta Väla. Det var så lugnt och vi njöt av att strosa rundor. Oliwer ”pratade” en hel del och verkade vara på glatt humör. Shoppingens resultat blev bl.a. en bok med barnvisor (Oliwer har visat sig uppskatta när man sjunger för honom trots att man sjunger som en kratta) och en ny body samt en ny ”dregglis” till Oliwer. Då måste man ju givetvis mannekänga (man måste ju visa att man är pappas pojke):

Kväll: Kvällen har flutit på utan större anmärkning.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: