Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Allsång live

på 18 juli, 2012

Vi har tidigare kunnat berätta om hur förtjust Oliwer är i musik och att han tycker om när man sjunger för honom, trots att man sjunger som en kratta. Med anledning av detta så tittar vi en hel del på allsång på tv, men ingenting går ju upp mot att uppleva det live. Liseberg och Skansen, släng er i väggen. Allsång live upplevs på Västergårda i Vinslöv under tre måndagar i juli månad, ett arrangemang anordnat av Vinslövs Röda Kors med mormor Monica i spetsen. För femte året i rad går nu detta av stapeln och pengarna man får in genom att sälja allsångshäften, lotter och fika går till en utfärd för de äldre i byn som har svårigheter att på egen hand komma iväg.

Oliwer kunde inte närvara vid första allsångskvällen, men förgyllde den andra med sin närvaro. Så här såg det ut i bilder:

Oliwer myser på filt i gröngräset.

Mormor Monica i action.

Från pappas axlar ser man ju massor.

Denna kväll träffade Oliwer även en del för honom kända och okända personer och vi la då märke till en förändring i Oliwers beteende. Tidigare har han varit mer främmande för andra och haft nära till gråt/skrik i de inledande kontakterna med dessa. Denna kväll var det inte alls så, utan här smilade han glatt upp sig och visade upp sina två tänder i underkäken. Oliwer har med andra ord förstått att alla är inte så farliga som de kanske ser ut att vara. 🙂

Nu återstår det bara att se om vi gör om detta kommande måndag, när det är dags för årets allsångsavslutning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: