Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Ett tag sen sist…

på 3 augusti, 2012

Det känns som om det nu gått lite tid sedan senaste inlägget här i bloggen. Det har varit en lugn period vad gäller äventyr men händelserikt vad gäller utveckling här hemma (+ en del skoj). Detta ska vi nu försöka illustrera i några inlägg med hjälp av foton och videosnuttar.

När man inte åker på äventyr, så kan man ju få besök här hemma. Mamma Lindas kollega gjorde en visit för någon vecka sen och det kan ju leda till nya upplevelser. Det kan vara gott att äta gästens väska:

Smaka på deras nycklar kan man också göra:

När man får gäster, så måste man ju t.ex. fixa håret. Här har Oliwer fixat det helt och hållet på egen hand:

De få äventyr som Oliwer varit med om sen sist, har lett till lite nya saker för hans del. Mamma Linda och pappa Albin kunde inte låta bli att köpa en tröja till honom på Helsingborgsfestivalen:

Mormor Monica skämde bort Oliwer lite i samband med en visit hos henne som bl.a. ägnades åt att promenera runt i metropolen Vinslöv. Så här fin var man på vägen tillbaka:

Oliwer tycker om att ligga på ett täcke på golvet och plocka med diverse olika leksaker och känna på dem och smaka på dem o.s.v. Mamma Linda och pappa Albin är med i en grupp på facebook, som heter ”Vi med barn födda 2011” och där fick de inspiration till en ny lekplats för Oliwer. Poolen fanns redan och bollarna var Oliwer och mamma Linda iväg och fixade idag. Mycket att plocka med nu:

Eller att bara slappa bland:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: