Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Coola dojor, falskt alarm samt kändis

på 7 september, 2012

Jaha, vad har då veckan bjudit på?

I helgen som gick upptäckte vi att Oliwer hade en sorts prickar på flera ställen på kroppen. Det var ett par prickar på vardera arm och vardera ben samt ett par stycken i pannan. Vi kunde inte riktigt förstå vad det var för utslag och frågade därför Oliwers mormor när hon kom hem till oss i måndags kväll. Efter lite resonerande fram och tillbaka började vi undra om inte Oliwer möjligtvis hade fått vattkoppor. Bara att avvakta…

Oliwers mormor gjorde en visit hos oss med anledning av att hon skulle passa Oliwer hela tisdagen medan pappa Albin jobbade och mamma Linda roade sig i Ullared tillsammans med sin tjejkompis Sanne. En sådan shoppingtur resulterade givetvis i lite födelsedagspresenter och julklappar till Oliwer men också i Oliwers allra första skor:

Finns det något sötare än barnskor? 🙂

Oliwers prickar ändrade inte karaktär under måndagen och tisdagen, vilket gjorde att vi under onsdagen kontaktade vårdcentralen för att eventuellt få besked om vad det kunde vara för konstiga prickar. De uteslöt då vattkoppor eftersom de vid det här laget borde ha spruckit. De kunde dock inte ge närmare besked om vad det kunde vara istället. De gjorde anteckning om det och bad oss höra av oss igen om det blir värre. Det är i alla fall inte smittsamt. Så vi kunde dagen efter bege oss ut på lite nya äventyr och träffa kändisar:

För er som inte ser vem det är, så är det ju givetvis kossan Kalvin. 🙂

Avslutar detta inlägg med ett foto av Oliwer, som han har tagit alldeles själv genom att komma åt en knapp på mamma Lindas telefon.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: