Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Välsignelse

på 11 oktober, 2012

Den 15 september var det dags för kusin Esters välsignelse. För den som inte vet vad en välsignelse är (så var det nämligen för mamma Linda) så är det som dop fast utan själva dopakten där prästen ”skvätter” vatten på barnets huvud. Det var en fin ceremoni där familj, släkt och vänner närvarade.

Vid sådana här festligheter så måste man ju givetvis vara fint klädd. Dagen till ära hade därför följande outfit inhandlats till Oliwer:

Under ceremonin satt Oliwer snällt och stilla hos mamma Linda samtidigt som han hade stenkoll på vad pappa Albin gjorde. Detta gällde första halvan av ceremonin, andra halvan ägnades mer åt att snurra runt och runt och runt i mammas famn.

Oliwer såg även till att hinna få lite kvalitetstid med farmor, faster och kusin. Oliwer hade då fått ”slippa” finkläderna och fått på sig en traktortröja för att hedra faster med familj. Traktorer hör nämligen ihop med familjen i fråga.

Innan vi i familjen Lundberg begav oss mot Småland för denna händelse, så hade mamma Linda lite på skoj skrivit på facebook att hon tyckte att minst en person skulle bjuda henne på en Putte-bakelse. Detta för att visa tacksamhet över att hon som utböling hejar på Vetlandakören i Körslaget.  🙂 Pappa Albin tog detta ett steg längre och skickade sms om detta till Oliwers faster. Så ibland får man akta sig för vad man önskar sig, men mamma Linda och Oliwer tyckte helt klart det var gott.

Avslutningsvis vill vi visa en bild på en present som Oliwer fick av faster Carola. Nu ska den bara oljas in och sedan får vi ”annonsera” efter hyresgäster. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: