Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Närkontakt

på 21 oktober, 2012

Den senaste tiden har Oliwer fått möjligheten att träffa många olika personer, både kända och okända.

För ca en vecka sedan, den 13 oktober, fick vi besök av herr och fru Lewander. Det blev god mat, mycket prat och skratt och vi gav däng och fick däng i ett BUZZ-spel. Oliwer var lite blyg i början och höll sig gärna nära sina föräldrar, men det ändrade sig snabbt under kvällen. I början på november är det dags för en ny träff med detta par, då hemma hos dem i farliga Malmö. Det var en dag som passade oss utmärkt, då våra skottsäkra västar då inte är utlånade. 🙂

Måndagen därefter, den 15 oktober, fick vi besök av en mycket trevlig kvinna med ett mycket fint namn. Hon är nämligen namne till mamma Linda. Denna Linda och mamma Linda har för x antal år sedan pluggat ihop i Malmö. Vi valde att inte börja räkna efter hur många år det har gått sedan Lindorna träffades senast, vi började bara känna oss gamla då. 🙂 Numera bor i alla fall denna Linda i Åstorp, bara ett stenkast från Klippan, så det fanns ju ingen anledning till att inte ses. Fler träffar lär det bli för det finns ju mycket att uppdatera varandra om.

Den 18 oktober var det dags för en ny föräldragruppsträff. Denna gång och gången innan har inneburit fler kompisar till Oliwer, då BVC-sköterskan nu slagit ihop två grupper. Förra gången träffade vi en kurator och denna gång pratade vi barnsäkerhet. Alla bebisar var givetvis mer intresserade av att ta sig runt i hela rummet samt att leka med leksaker som var framplockade. Oliwer blev lite extra förtjust i en bil, han passade på att testa däckkvalitén på den.

Den 19 oktober gjorde Oliwer sina föräldrar stolta när han skötte sig exemplariskt hos sjukgymnast, men mer om det i nästa inlägg.

Slutligen vill vi visa en film på mötet mellan Oliwer och kissekatten Gustav. Tänka sig vad katter ibland är tåliga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: