Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Fin gåva

på 29 oktober, 2012

Igår söndag verkade Oliwer vara lite förbryllad. Två människor kom på besök, de pratade lite konstigt och de hade en vilde på fyra ben med sig. Bäst att ta det lite försiktigt tänkte han säkert och verkade vilja hålla sig nära mamma och pappa ett tag. Men som vanligt så dröjer det oftast inte alltför länge innan Oliwer drar igång och ska berätta allt han hittills fått lära sig i livet. Alla gäster som mamma och pappa bjuder in får höra en och annan version av detta.

Besöket i söndags bestod av Helene och Lars, två pratglada och trevliga stockholmare, som efter en visit hos en vän i Ängelholm tittade inom oss innan de for vidare mot huvudstaden. Helene och mamma Linda känner varandra sen många år tillbaka, de började som brevvänner en gång i tiden och har även träffats några gånger. Det har då blivit Bon Jovi-konsert, Finlandskryssningar och annat smått och gott. Dock var det nu 9 år sedan de sist sågs, så det var lite på tiden. Med sig hade de en busig valp vid namn Hassana som gärna kollade in vad Oliwer hade för leksaker.

Vi avslutar med att visa ett par bilder på en gåva som Oliwer fick av dessa två från 08-området.

Annonser

One response to “Fin gåva

  1. Helene skriver:

    Det är inte ofta som man får en sådan fin present ändå från Stockholm. Men sedan vet man aldrig vad som händer längre fram. Blir det via tomten eller brevlådan??? Eller kanske direkt i handen? Man vet aldrig…Man ska aldrig säga aldrig *ler* *ler* *ler*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: