Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

En första gång för allt

på 3 december, 2012

Undrar om det inte är helt underbart men samtidigt skrämmande att vara ett litet barn… Ett litet barn är som ett oskrivet blad där alla upplevelser blir en första gång… Allt har en första gång…

Idag var det dags för en ny upplevelse för Oliwer. Idag blev han klippt hos frisören för första gången. Vet inte riktigt vems typ av hår han har ärvt, kanske en kombination av pappas mjuka fina inte så tjocka hår och mammas hår som växer som ogräs, men nu var det långt och vi föräldrar var osäkra på att själva sätta saxen i sonens hår. Men då är det ju alltid bra med kontakter, att pappa Albin och hans jobb har nära kontakt med en duktig frisör.

Allt var förberett. Mamma Linda hade en ask russin med sig liksom Oliwers favoritbok. Hon såg också till att hennes mobil var fulladdad, då Oliwer gärna tittar på sig själv i de filmer som mamma har spelat in på sin telefon där han själv har huvudrollen. Överlag gick hela besöket bra och klippningen kunde genomföras utan alltför mycket gråt. Lite kinkigt blev det, främst mot slutet, men det var ju som sagt en ny kanske skrämmande upplevelse.

Här nedan följer tre jämförelsebilder, varje bild innehåller ett före-foto och ett efter-foto. Hoppas ni läsare kan se en skillnad. Visst blev det bra?

Före-efter

Före klipp och efter klipp

Före-efter öra

Håret vid örat före och efter klipp

Före-efter nacke

Håret i nacken före och efter klipp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: