Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Sjukgymnast

på 10 januari, 2013

Idag har Oliwer tillsammans med pappa Albin hälsat på hårdrockaren Osbourne…eller kanske inte riktigt. De har varit hos sjukgymnasten som råkar heta just Osbourne i efternamn.

Sjukgymnasten är mycket nöjd med Oliwer och tycker det är bra att han har börjat gå. Det underlättar vid återhämtning efter kommande operation av ryggen. Det underlättar också att han ibland får gå på ojämnt underlag och att han ibland står upp och plockar med saker på högre nivå jämfört med att sitta på golvet och leka. Hon visade även på övningar vi kan göra för att tänja ryggen.

En barnläkare tittade också förbi under besöket. Hon kunde nämna lite kort vad Malmö hade sett i samband med de undersökningar vi har varit iväg på tidigare. Dessa undersökningar hade visat något på lungorna vilket kan leda till ett tydligt väsande läte när Oliwer blir förkyld. Vi har ju andningsmask hemma och har tidigare fått en spray utskriven som kan användas vid behov vid förkylningar. Troligen är detta inget som kräver åtgärd och vi lär få mer besked om det när vi ska träffa läkare i Malmö den 4 februari.

Om det blir mer besök hos sjukgymnast avgör experterna i Malmö. Om inte de anser att det behövs, så är det avslutat i och med dagens besök. Så vi får avvakta och se om det blir mer sjukgymnastik efter operationen.

Att vara iväg på sådana här bravader tar på krafterna:

1148

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: