Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

En tripp till Malmö

på 4 februari, 2013

I december var hela familjen i Malmö med anledning av att Oliwer skulle genomgå några undersökningar inför kommande operation av ryggen. Idag var det dags för möte med läkaren för att få veta om undersökningarna visat på mer än den redan funna extra halva kotan som finns i Oliwers ryggrad. Där fanns inga andra konstigheter utan ”enbart” denna extra halva kota.

Läkaren berättade att operation lär ske framåt sommaren eller allra senast tidig höst. Hans plan är att då sätta in en tillväxtstav vilket gör att Oliwer inte blir stel/låst i ryggen. Oliwer får då inte heller några men för livet så att säga. I samband med operationen behöver Oliwer ligga inne ett par dagar samt vara hemma från dagis i två veckor. Någon efterföljande sjukgymnastik ska han inte behöva.

För familjen blev detta givetvis glädjande nyheter och vi får nu lugnt invänta kallelse till operation.

Mycket bilresa blev det idag för ett mycket kort besök hos läkaren. Men Oliwer vet hur man håller sig sysselsatt. På vägen till Malmö tittade han lite på sin egna tv, körde lite bil med sin egna ratt samt gosa med sin vovve-kudde. På vägen hem sov han gott och det såg  så fridfullt ut.

frid

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: