Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Ögonkliniken

på 24 mars, 2013

När Oliwer var ca sex månader gammal, fick vi remiss till ögonkliniken i Ängelholm. Detta med anledning av att Oliwers ena pupill är markant större än den andra, speciellt i dovt ljus. Det visade sig inte vara något att oroa sig för, dock fick vi besked om att han är översynt och kan behöva glasögon tidigt. Han skulle därför bli kallad igen för uppföljning.

Den 22 mars var det därför dags för ett nytt besök på ögonkliniken. På kallelsen stod att besöket skulle ta 1-2 timmar och att ögondroppar skulle ges. Det skulle innebära att Oliwer efteråt skulle vara mer ljuskänslig, vilket ledde till att mamma och pappa önskade sig molnigt väder just den dagen. Givetvis blev det då strålande solsken från en klarblå himmel.

Nu blev det inga ögondroppar så hur vädret var spelade alltså ingen roll. För övrigt har Oliwer bra fokusering och ingen skelning. Han är fortfarande översynt men det gick inte att avgöra i vilken omfattning. Han vill använda båda ögonen och tycker inte om när ena ögat täcks över. Ny kallelse om sex månader och då blir det troligen ögondroppar. Så då inkommer vi med en ny önskan om molnigt väder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: