Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Vrålåk, ny förmåga och gungeligung

på 3 juni, 2013

De senaste dagarna har kännetecknats av febril aktivitet hos familjen Lundberg. Resultatet blev ett nytt vrålåk, ny förmåga och lite gungeligung.

NYA VRÅLÅKET
Vi kände att det började bli dags för en ny typ av vagn till Oliwer, en sulkyvagn, som han kan glida runt i som en kung. Oliwer har helt klart godkänt den och nu väntar vi bara på ett bra tillfälle att inviga den.

Vrålåket

Glad O i vrålåket

Liggandes i vrålåket

GUNGELIGUNG
Oliwer har fått upp ögonen för det som kallas gunga. Det är helt klart en ny favoritsysselsättning, som han gärna ägnar sig åt så fort tillfälle ges. Vi kände att vi då måste ha en gunga här hemma, så att Oliwer har något att göra när han är ledig från dagis. Det innebär förvisso att vi föräldrar då per automatik har vår semester planerad och klar. 😉

Egen gunga II

Egen gunga

NY FÖRMÅGA
Från förskoleläraren har vi fått veta att det finns ett och annat barn som på egen hand klättrar upp på stolar. Med den informationen kunde vi givetvis lista ut att det då inte skulle dröja länge innan vår gosse hade lärt sig denna förmåga. Sagt och gjort, nu klättrar han upp på stolar och kommer att hålla oss sysselsatta. Så här såg det ut tidigare ikväll innan läggdags i Oliwers rum. Ny förmåga kombineras givetvis med lite gungeligung.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: