Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Vilden

på 23 augusti, 2013

Oliwer har på två dagar verkligen visat att han är precis som alla andra barn, d.v.s. en riktig vilde.

Oliwer tycker det är ”skojsigt”att slänga diverse olika saker i vår lilla damm. Det kan handla om äpplen, vinbär, löv eller stenar. Det är ju inte alla förunnat att ha en äppeldamm:

20130823-223614.jpg

Det kan också vara kul att sätta sig vid sidan om dammen, sträcka sig fram och plaska lite med handen i vattnet. Det kan tyvärr resultera i att man tar sig ett ofrivilligt dopp, vilket Oliwer nu har gjort som ni säkert förstår. Hela han var genomblöt, från topp till tå, från keps till skor. Så det blev kläder av, varm dusch och på med nya torra kläder.

Samma kväll som detta hände, var Oliwer så trött att han inte kunde vara stilla. Han studsade upp och ner och hit och dit. Vid en studs sammanstrålade hans huvud med pappas läpp. Oliwer verkade inte ha fått någon skada av detta men pappa Albin såg ut så här efteråt:

20130823-224147.jpg

Ja det är hårt att vara småbarnsförälder.

När mamma Linda kom till dagis idag för att hämta sin lilla gosse, möttes hon av en glad prick med stort plåster i pannan. En av fröknarna berättade om dagens incident. De har sparkcyklar på dagis och en sådan stod Oliwer och höll sig i. Balansen är väl lite sisådär ibland och Oliwer välte och trillade med ansiktet ner i gruset. Vid sådana incidenter blir man så här fin:

20130823-224746.jpg

Själv blev han nog mest rädd, för övrigt verkade det vara lugnt.

På dagis har de även fått börja göra vissa justeringar av stolarna och börjat plocka bort vissa byglar. Tydligen har gänget med barn blivit ett gäng med klätterapor under sommaren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: