Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Ögonkliniken

på 3 mars, 2014

Hastigt och lustigt blev det inbokat ett besök på Ögonkliniken i Ängelholm för Oliwers del i torsdags den 27 februari. De har följt honom regelbundet sedan 6 månaders ålder. Första gången vi var där, berodde på att man upptäckt en pupill som är större än den andra. Nu var det ingen fara med det, men man konstaterade att det förelåg risk eller hur man nu ser det att Oliwer skulle behöva glasögon tidigt.

Nu var det som sagt dags igen och Oliwer genomförde besöket tillsammans med pappa Albin med bravur. De droppade ögondroppar som förstorade pupillerna och kunde sen utan problem genomföra undersökningen. De konstaterade att Oliwers ögon har rättat till sig i takt med att han har växt och de såg nu inget behov längre av att följa honom regelbundet. Synfelet hade i princip halverats och ingen skelning fanns. Nu kan vi ta det lugnt fram tills ordinarie kontroll på BVC vid 4-årskontrollen.

20140303-221750.jpg

När man har fått droppar i ögonen, måste man vänta lite så att det hinner verka innan undersökning kan ske. Under tiden serverade Oliwer kaffe till pappa Albin. Det såg en äldre man i 70-årsåldern och uttryckte då att det skulle sitta fint med en kopp kaffe. Som den generösa individ han är, så givetvis serverade Oliwer en kopp till mannen.

20140303-221905.jpg

Givetvis upptäckte Oliwer även alla bilar som fanns i väntrummet och missade inte att leka med en enda av dem.

20140303-221956.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: