Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Röntgen och läkarbesök

på 3 mars, 2014

Idag var det dags att återigen planera en bilresa till Malmö och göra ett besök hos ryggexperter på sjukhuset. Skulle vi idag få besked om den väntade operationen?

Men innan vi fick träffa läkaren, var det dags för att genomgå ett par olika undersökningar. Första undersökningen var en CT, som skulle genomföras utan någon form av narkos eller lugnande. Oliwer skulle ligga stilla på egen hand, vilket visade sig inte vara det lättaste. Han ville först inte alls ligga där och risken fanns att det skulle behövas en ny tripp till Malmö enbart för denna undersökning och då med narkos. Det ville vi förstås gärna undvika. Slutligen fann vi ett sätt som fungerade och Oliwer fixade denna CT galant.

Andra undersökningen var en vanlig skelettröntgen, där Oliwer var stående och de tog bilder ur två vinklar. Även detta fixade Oliwer galant och vi föräldrar kunde inte vara stoltare. Tänka sig att en 2-åring fixar detta så bra.

Malmö-besöket avslutades med en date med dr Ohlin. Fick vi besked om operation? Nä inte direkt. De ser på röntgenbilderna att förändringar sker med ryggraden, men att man vinner på att Oliwer får växa till sig ytterligare innan operation sker. Ny skelettröntgen och ny date med läkaren sker senare i sommar alternativt tidig höst, så får vi se därefter om vi får mer besked. Kanske operation runt 3-årsålder?!?!?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: