Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Sista veckan

på 14 augusti, 2014

Oliwers sista lediga vecka var pappa Albins första jobbvecka, så den veckan fick Oliwer och mamma Linda för sig själva. Då hann Oliwer med att bada i sjö, besöka IKEA samt tvätta bilen för att nämna några exempel.

Större delen av sommaren har Oliwer badat massor i poolen i trädgården, men det hanns även med att badas i Tydingesjön tillsammans med mamma och mormor. Det var något som uppskattades mycket av liten kille och han ville i princip vara i vattnet hela tiden. Där vadade han rundor hållandes mamma i handen, lekte med traktor, åkte rutschkana m.m. En liten paus blev det för att inta lite mat och dryck.

DSC00420

bild 1

En av de få dagarna då solen inte lyste lika mycket besökte Oliwer och mamma IKEA för lite småinköp. Inköpen var kanske inte Oliwers största intresse. Det var mycket roligare att leka men även att laga mat/duka/diska.

bild 2

bild 3 (1)

I början av sommarlovet åkte Oliwer till Helsingör tillsammans med sina föräldrar. Efter den utflykten fick vi vid många tillfällen höra Oliwer berätta om hur fåglarna bajsat på mammas bil och hur vi då fick tvätta bilen. Och kan ni tänka er? Det hände Owas bil också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: