Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Ryggen del ???

på 5 oktober, 2014

Vilken del av denna följetong som vi nu är framme vid är svårt att säga. Vi har vid det här laget tappat räkningen.

Men den 1 september var det som sagt dags igen med en ny röntgen och ett nytt läkarbesök och allt detta skedde i Malmö. Först på agendan stod röntgen, något Oliwer inte var så sugen på denna gång. Olyckligt nog hade mamma Linda valt en tröja med knappar, vilken Oliwer inte kunde behålla på under röntgen. Det gjorde Oliwer ledsen, men efter lite trugande och lite mot sin vilja blev bilderna tagna. När man är en så duktig kille, får man present av tanterna som skötte kameran. Denna gång blev presenten en plast-gorilla, vilket passade alldeles utmärkt då Oliwer är inne i en ap-period (Nicke Nyfiken, kramdjur i form av apor, ja Owa gillar sina apor).

Efter stor försening (inte vid röntgen eller p.g.a. oss utan p.g.a. läkaren) fick vi slutligen träffa läkaren för att höra hans bedömning av röntgenbilderna och vad som händer härnäst. Han tyckte det såg bättre ut och funderade på om vi på något vis lyfte Oliwer något när vi höll i hans armar under röntgen. Inget vi i så fall gjorde medvetet och inte heller något som kräver nya bilder inom kort. Utan det blir ny väntan till våren då det blir nya bilder och nya bedömningar.

Helgen innan ovanstående skulle ske, regnade det i mängder i Malmö och många delar av staden var drabbade av enorma översvämningar. Vi var lite oroliga för om det skulle vara möjligt att överhuvudtaget ta sig till sjukhuset med bil och inte med båt (vi har ju liksom ingen båt tillgänglig). Som ni ser, så var läget rätt akut:

bild (3)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: