Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Äntligen kom bussen!

på 30 december, 2014

För en liten tid sedan fick mamma Linda en händelse berättad för sig i samband med hämtning av Oliwer på dagis. En av fröknarna hade berättat för barnen, i samband med en av deras måltider, att hon och maken skulle ta bussen till färjan för att sedan resa till Tyskland. Det fanns då barn som undrade om de skulle följa med, men fröken förtydligade att det var en resa, en liten semester, hon och hennes make skulle på. Oliwer hade då blivit alldeles förtvivlad och börjat gråta och snyftat fram att han också ville åka buss. Så där och då blev han lovad en bussresa på jullovet.

Sagt och gjort, idag hoppade vi på den gula bussen och började vår resa mot Helsingborg.

IMG_5689

Oliwer tyckte det var skoj och följde allt som hände med påstigningar och avstigningar och mötena med andra bussar. Självklart var vi tvungna att ta en familje-selfie.

IMG_5688

Efter en god lunch i Helsingborg, blev det dags för hemfärd. Men då valde vi tåget, som inte var tänkt att skulle ta lika lång tid som bussen. Men resan blev försenad med 10 minuter, då det fanns två passagerare som inte ville göra rätt för sig. Dessa två satt på andra sidan gången från oss, men inget som Oliwer brydde sig om. Det slutade dock med att Oliwer även fick se poliser vid stationen där vi hoppade av, då tågpersonalen tillkallat dem för hjälp med att avlägsna fripassagerarna. Det blev inte dramatiskt överhuvudtaget, men spännande ändå för liten kille att se poliser och polisbil. Här ser ni i alla fall en glad liten kille på tåget:

IMG_0433

IMG_0429

Oliwer har verkligen all anledning att vara en glad kille, för han är nu även en torr stor kille. Blöjor verkar nu vara ett minne blott till de stolta föräldrarnas glädje.

Annonser

One response to “Äntligen kom bussen!

  1. jag ska bara skriver:

    Vilken kul grej att ta bussen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: