Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Nyheter

på 18 januari, 2015

Den 7 januari var det dags för Oliwer att återigen äntra dagis efter att ha avnjutit ett jullov. Sedan dess har vi avverkat 1,5 vecka och det har inte varit helt utan nyheter.

Vi har nu fått veta att det har skett lite förändringar inom förskolorna i Klippans kommun, främst med anledning av att en ny avdelning ska öppnas på en av de andra förskolorna, alltså inte Oliwers förskola. Det innebär dock ändå förändringar för Oliwers del.

Ända sedan Oliwer började på förskolan i april 2013 har han haft samma tre fröknar. En av dem har nu slutat för att börja på en annan förskola i kommunen istället. I gengäld har en från den förskolan nu börjat på Oliwers förskola. Ytterligare en kommer att sluta den 31 mars, då hon går i pension. Hon ersätts av en tjej som är helt ny på förskolorna.

Då en av ovanstående förändringar redan skett, så kan vi ana ett visst beteende hos Oliwer som gör att vi misstänker att han tyvärr är lite som sin mamma. Att det kanske tar lite tid innan han känner ovillkorat förtroende för nya individer. Just nu verkar han vara mest knuten till den fröken som kommer att vara den mest välbekanta kvar efter sista mars.

Men med tiden ger sig även detta är vi övertygade om. Det går bra när han väl är där, men säger vi namnet på ny personal innan vi beger oss till dagis på morgonen så kan det bli lite ledset. Men säger vi att även den mest välbekanta är där så blir det genast mycket gladare.

2015/01/img_5761.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: