Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Dop

på 19 juli, 2015

Idag, en söndag på allas vår semester, ringde klockan aningen tidigt. Men vad gör man inte för en liten kille som skulle bli blöt på huvudet. Hela familjen Lundberg, inklusive mormor Monica, var med andra ord inbjudna till dop, där söta Elliot Kasper Amadeus skulle få sitt fina namn. Så här fin var vår lille kille dagen till ära:

IMG_7218

Dopet ägde rum en bit utanför Vinslöv, närmare bestämt i Nävlinge kyrka. Dopet var en del av den högmässa som denna söndag stod på agendan. Tiden i kyrkan blev därmed rätt lång för en liten kille på snart 4 år, men han skötte sig exemplariskt ändå. Oliwer klarade av att vara hyfsat tyst och stilla under hela ceremonin, men efteråt hade han mycket spring i benen.

Efter högmässa och dop vankades det mat i församlingshemmet och vi njöt alla av potatissallad, rissallad, kött, biffar, bulle m.m. Okej, Oliwer åt inte av maten som var ihopblandad (d.v.s. salladerna) men däremot en del bulle och kött och lite grönsaker. Alla gäster begav sig sedan till hembygdsstugan där det serverades kaffe och smarrig tårta.

IMG_7222

OBS: Det är svartvinbärsdryck i Oliwers kopp och inte kaffe. 🙂

Tack familjen Johansson för att vi fick dela denna dag med er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: