Oliwer Lundberg

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

BVC

på 21 november, 2015

Tisdagen den 17 november var det dags för 4-årskontrollen på BVC och det var absolut inga problem för Oliwer att göra allt det som förväntades av honom. Ja han var verkligen i sitt esse.

Oliwer ritade utan problem en huvudfoting, han ritade ett kryss efter instruktioner, han klippte i papper, han trädde pärlor på snöre, han svarade på alla frågor kring bilder han fick se, han gick balansgång på en linje på golvet, han visade att hans ögon fungerade (både genom att flirta och genom att identifiera bokstäver) samt att hans öron också fungerade (tack och lov verkar han inte ha ärvt sin mors hörsel).

Längden visade sig nu vara 101,5 cm och vikten landade på 14,8 kg. Lång och smal kille som är aktiv.

Sköterskan kunde reagera på att Oliwer i sitt tal dock utelämnar vissa bokstäver ibland vilket påverkar uttal. Inget som var så alarmerande och inget som ännu kräver logoped. Men däremot ska vi föräldrar kolla av med förskolan hur de upplever hans språkliga utveckling. BVC kan vara behjälplig med tips om det behövs på förskolan.

Som föräldrar satt vi bara och njöt av att se allt som Oliwer kan och hur han har utvecklats. Superstolta var vi efter detta BVC-besök.

För att fira det lyckosamma besöket, så tog mamma Linda och Oliwer senare samma dag en tripp till BR Leksaker för att hämta ut en födelsedagspresent till lilleman ett par dagar tidigt. Sånt får man när man är med i Club BR.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: